OM OSS

HISTORIE

1.januar 2017 åpnet DD Auto Center dørene for første gang. Med vår kompetanse, kvalitetssikret arbeid og entusiasme innenfor bil er vårt formål og drøm å gjøre nettopp ditt bil-liv enklest mulig.

Da DD Auto Center ble stiftet i 2017, startet vi med 2 ansatte. I dag utgjør vi totalt 7 ansatte. Vi er til stede, tilgjengelig og legger hovedvekt på service for våre kunder. Vi ønsker å tilrettelegge en enkel og smidig opplevelse til deg som kunde – til en god pris!

VERKSTED

På verkstedet utfører vi blant annet EU-kontroll, service, AC-service, diagnose/feilsøk, hjulstilling, hjulskift, montering av hengerfeste og bremseskift. Alt fra store til små reparasjoner på alle type biler. Vi er et godkjent autorisert bilverksted, noe som betyr at du beholder nybilgarantien, dersom bilen din har det – uavhengig av type reparasjon. Vi er autorisert og sertifisert til å utføre reparasjon på hybrid og EL-biler også.aget. På avdelingen utfører vi blant annet utvendig håndvask, fjerning av lakkpartikler, motorvask, enkel og dyp polering, voksing, innvendig rengjøring, dyprens av interiør, keramisk lakk/glass/plast og felg forsegling, fjerning av folie, klargjøring og alt annet som er relatert til rengjøring og pleie av bil.

Utfører du service hos oss får du også mobilitetsgaranti som er gyldig frem til neste service. Vår mobilitetsgaranti innebærer blant annet ved uhell gratis veihjelp, gratis leiebil mm. Mobilitetsgarantien er også gjeldende for deg i hele Europa.

BILPLEIE

Våre medarbeidere har spesialisert seg med kompetanse og erfaring innenfor yrkesfaget. På avdelingen utfører vi blant annet utvendig håndvask, fjerning av lakkpartikler, motorvask, enkel og dyp polering, voksing, innvendig rengjøring, dyprens av interiør, keramisk lakk/glass/plast og felg forsegling, fjerning av folie, klargjøring og alt annet som er relatert til rengjøring og pleie av bil.