BILVERKSTED

Bilverksted i Bergen

DD Auto Center har et stort fokus på å kunne tilby ledende bilverksted tjenester i Bergen.

På verkstedet vårt utfører vi blant annet EU-kontroll, service, AC-service, diagnose/feilsøk, hjulstilling, hjulskift, montering av hengerfeste, bremseskift og ellers alt fra store til små reparasjoner på alle type bilmerker. Da vi er et godkjent autorisert bilverksted, beholder du nybilgarantien, dersom bilen din har det – uavhengig av type reparasjon. Vi er autorisert og sertifisert til å utføre reparasjon på hybrid og EL-biler også.

Bestill bilverksted/service

Du kan bestille verksted-tid på skjemaet vårt nedenfor så finner vi et tidspunkt som passer for deg.

Elbil verksted

DD Auto Center utfører verkstedtjenester for både hybrid og Elbil. Om det gjelder en liten eller omfattende reperasjon, en avansert diagnostikk, eller noe annet – så hjelper vi deg!

Mekonomen bilverksted

Som et Mekonomen verksted kan du som kunde bestille våre tjenester via vår eller Mekonomen sine hjemmesider. Du kan også selvfølgelig ta kontakt per telefon og E-post

Hva sier kundene våre?

Kundene våre og deres biler står alltid i fokus. Se hva våre kunder sier om oss her. Er du også en fornøyd kunde? Gi oss gjerne en tilbakemelding på Google.

Bestill service

Porsche Taycan

Bergen Elbil AS

Veldig god service! Leverer høy kvalitet, anbefales.

5/5

Kai Erik Holmefjord

Fikk nødhjelp fra dette firmaet, da jeg hadde problemer med bilen med gangavstand til Fjøsangerveien. Veldig hjelpsom og god service, da jeg fikk hjelp i øyeblikket, så jeg fikk jobbe i tide.

5/5

Johannes Terast

Fra det første øyeblikket du går inn i DD Auto Center, vil du føle mye kjærlighet og lidenskap om biler. Teamet vil ta vare på bilen din med profesjonell service og nyttige råd. Disse gutta rocker rett og slett!

5/5